ARB Bosbaanwedstrijden

ARB Bosbaanwedstrijden 2023

Op 3 en 4 juni 2023 vinden de ARB Bosbaanwedstrijden plaats. Volg de ARB Bosbaanwedstrijden op Facebook of Instagram.


Interesseformulier commissie ARB Bosbaanwedstrijden 2023

De organisatie van de ARB (2-4 juni 2023) is opzoek naar nieuwe commissieleden. We zoeken een Commissaris Vrijwilligers , een Commissaris Baan en een penningmeester.

Als Commissaris Vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het werven en inplannen van vrijwilligers tijdens het wedstrijdweekend. Een belangrijke en leuke rol waarmee je helemaal los kunt gaan met jouw organisatorisch talent.

Als Commissaris Baan ga je samen met de andere baancommissaris aan de slag om ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor de eerste wedstrijd begint. Je opent de starttoren, loodsen en pulshokjes. Je zorgt dat alle spullen op de juiste plek staan. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat de roeiers, coaches, kamprechters en het publiek van een mooie wedstrijd kunnen genieten.

Als Penningmeester ben je verantwoordelijk voor het houden van overzicht over de financiën en heb je contact met andere commissieleden over hun begrotingen.

Heb je interesse in één van deze functies, wil je meer weten of heb je vragen? Vul dan dit formulier in en dan nemen wij snel contact op met je.

Vul dan dit formulier in en dan nemen wij snel contact op met je.


De ARBeker is terug in 2023!
6 september 2022
Net als in 2022 zal de ARBeker worden uitgereikt. De ARBeker is een prijs voor de best presterende vereniging van de wedstrijd. Het maakt niet uit of jouw vereniging een studentenvereniging of niet is. Iedere vereniging maakt kans om te winnen! Kortom, een wervelend extra wedstrijdelement – louter op de ARB!


Webdesign door Studio Loupe | Hosting door Interstroom