ARB Bosbaanwedstrijden

ARB Bosbaanwedstrijden 2021

Op 17 en 18 juli 2021 vinden de ARB Bosbaanwedstrijden plaats. Volg de ARB Bosbaanwedstrijden op Facebook of Instagram.

Nieuws

Ontwikkelingen coronavirus

9 juli 2021

De organisatie van de ARB Bosbaanwedstrijden heeft besloten de wedstrijd op 17 en 18 juli te annuleren. In verband met het oplopende aantal besmettingen en de (beoogde) maatregelen van de overheid is er helaas geen ander besluit mogelijk. Als wedstrijdorganisatie moeten wij instaan voor een veilige (en eerlijke) wedstrijd voor roeiers, coaches en vrijwilligers en op dit moment kunnen wij die veiligheid onvoldoende garanderen.

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een mooi slot van het roeiseizoen te kunnen bieden, maar het heeft helaas niet zo mogen zijn. We hebben er volledig vertrouwen in dat we op 4 en 5 juni 2022 iedereen weer kunnen verwelkomen op de Bosbaan!

Ontwikkelingen coronavirus

7 juli 2021

De organisatie van de ARB Bosbaanwedstrijden houdt de situatie rondom de oplopende coronabesmettingen in het algemeen en bij de roeiverenigingen in het bijzonder nauwlettend in de gaten. Op dit moment is er nog geen aanleiding voor de wedstrijdorganisatie om de ARB Bosbaanwedstrijden te annuleren. In afwachting van verdere ontwikkelingen besluiten we uiterlijk zondagavond om 22.00 uur over het al dan niet afgelasten van de ARB Bosbaanwedstrijden. Op dat moment maken we ook bekend onder welke voorwaarden roeiers en coaches kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

We verzoeken verenigingen om tot die tijd hun inschrijvingen zoveel mogelijk in te voeren in het KNRB Inschrijfprogramma zodat we als wedstrijdorganisatie een goed beeld krijgen van de verwachte drukte.

De inschrijvingen zijn geopend!

23 juni 2021

De inschrijvingen van de ARB Slotwedstrijden zijn geopend! Het is nu mogelijk om via het KNRB Inschrijfprogramma in te schrijven. Er zijn velden voor zowel junioren roeiers als senioren roeiers (voor de doelgroepen eerstejaars en development klassement). Het is mogelijk om één veld per dag te starten. Het is mogelijk om extra velden aan te vragen vanaf vier inschrijvingen. Meer details over de wedstrijdopzet zijn te vinden in de wedstrijdbepalingen.

ARB zoekt vrijwilligers

15 juni 2021

De organisatie van de ARB probeert in korte tijd de wedstrijd vorm te geven en zoekt naar vrijwilligers. Kun je ergens in het weekend van 17 en 18 juli meehelpen op de Bosbaan? Schrijf je dan hier in.

ARB 2021 gaat door in aangepaste vorm!

15 juni 2021

Vanwege de snelle daling in besmettingen van Corona heeft de overheid de versoepelingen naar voren gehaald. Dit betekent dat er meer mogelijk is de komende tijd, ook in het roeien. De organisatie van ARB is blij om te melden dat er op 17 en 18 juli een wedstrijd georganiseerd gaat worden op de Bosbaan. Het zal gaan om een wedstrijd in aangepaste vorm zonder publiek. Meer informatie volgt snel, hou de site en de ‘social-media’ in de gaten.

De ARBeker is terug in 2021

Net als in 2019 zal de ARBeker worden uitgereikt. De ARBeker is een prijs voor de best presterende vereniging van de wedstrijd. Het maakt niet uit of jouw vereniging een studentenvereniging of niet is. Iedere vereniging maakt kans om te winnen! Kortom, een wervelend extra wedstrijdelement – louter op de ARB!


Webdesign door Studio Loupe | Hosting door Interstroom