ARB Bosbaanwedstrijden

ARB Bosbaanwedstrijden 2024
Amstel Jubileumwedstrijden

Op 15 en 16 juni 2024 vinden de ARB Bosbaanwedstrijden plaats. Tevens viert R&ZV De Amstel haar 30ste jubileum tijdens deze wedstrijd! Volg de ARB Bosbaanwedstrijden op Facebook of Instagram.

Vrijwilligers gezocht!

De wedstrijdweekenden zijn in volle gang en de zon schittert weer op de Bosbaan. Over anderhalve maand, op 15 en 16 juni, vinden de ARB Bosbaanwedstrijden plaats! We zijn hard op zoek naar vrijwilligers om er ook dit jaar weer een succes van te maken, dus kom vooral helpen bij dit bijzondere weekend! We waarderen alle hulp enorm. Elke vrijwilliger die zich inschrijft, ontvangt bij aanvang een lunchpakket. Bovendien, als je minstens 4 uur helpt tijdens het weekend, ben je uitgenodigd voor de borrel op zaterdagavond (15 juni) waar we gaan genieten van onze welbekende Mexicaanse wraps!


Meld jeĀ hier aan als vrijwilliger via onze website en blijf op de hoogte van de ARB bosbaanwedstrijden, voor vragen kan je terecht bij medewerkers@arbbosbaan.nl


Junioren 14-velden worden verroeid over 1000 meter

Tijdens de ARB Bosbaanwedstrijden zijn er zoals elk jaar junioren 14 nummers uitgeschreven. Uit inventarisatie door de wedstrijdorganisatie is gebleken dat het merendeel van de deelnemende verenigingen de voorkeur heeft om de Junioren 14-velden te roeien over 1000 meter. De wedstrijdorganisatie geeft hier gehoor aan en in 2024 zullen de Junioren 14-velden geroeid worden over 1000 meter. Wij hopen op een recordaantal inschrijvingen zodat veel jeugd kan kennismaken met het varen op de Bosbaan tijdens een grote nationale wedstrijd. Ook hun (niet-)roeiende vrienden zijn van harte welkom. We maken er een gezellige happening van.


De ARBeker is terug in 2024!

6 oktober 2023
Net als in 2023 zal de ARBeker worden uitgereikt. De ARBeker is een prijs voor de best presterende vereniging van de wedstrijd. Het maakt niet uit of jouw vereniging een studentenvereniging of niet is. Iedere vereniging maakt kans om te winnen! Kortom, een wervelend extra wedstrijdelement – louter op de ARB!

Fairnessupdate zondag 13:30 uur
Code oranje: Vanaf de race van 14:20 worden alle finales in waaiervorm gevaren, met de beste ploegen in de lage banen. Met uitzondering van directe finales en heats. Eventuele lege lage banen zijn voordeelgebied. De loting is hierop aangepast.


Webdesign door Studio Loupe | Hosting door Interstroom