VBWJ

Laatste nieuws

“Handen aan het vlot”; houden we nog voldoende vrijwilligers bij het Jeugdroeien?

21 januari 2018 Organiseerde de commissie VBWJ van de ARB een interactieve bijeenkomst. Het beeldverslag van deze bijeenkomst vind je hier: Handen aan het vlot

Als je de powerpoint presentatie van de heer dr. Jan Willem van der Roest wilt ontvangen stuur dan een e-mail naar breedteroeien@amsterdamscheroeibond.nl

Roeien is een feest!

In 2017 bestond het VBWJfonds 100 jaar. Dat hebben we gevierd met Jeugdwedstrijden, een speciale VBWJ beker, Spelevaren en cadeautjes. Wordt lid van de facebookgroep VBWJ100 en  kijk terug op het verjaardagsfeest en alle feestelijke activiteiten.

Meer projecten

Het

Lees hier meer over de projecten >

 

 

Aanvraag doen?

Organiseert u een watersportactiviteit met kinderen en/of jongeren, of bent u dat van plan? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor een subsidie van VWBJ fonds.

De VWBJ commissie komt ongeveer vijf keer per jaar bij elkaar. Een eventuele aanvraag dient minimaal een week voor de vergadering in ons bezit te zijn.

Meer over subsidie aanvragen >

U kunt deze sturen naar breedteroeien@amsterdamscheroeibond.nl

Doelstelling van het VBWJ fonds

Van oudsher is de doelstelling van het fonds als volgt omschreven: het doel van het VBWJ fonds is het aanmoedigen en bevorderen van de watersport in de ruimste zin voor jeugd en jongeren die als regel de twintigjarige leeftijd niet bereikt hebben en nog geen zelfstandige positie in de samenleving bekleden. Het VBWJ fonds is inmiddels gefuseerd met de Amsterdamsche Roeibond waarmee de Amsterdamsche Roeibond verantwoordelijk is geworden voor het beheer van het fonds en de toekenningen daaruit. Aanvragen kunnen worden ingediend door verenigingen die lid zijn van de Amsterdamsche Roeibond.

Hosting door Interstroom

Webdesign door Studio Loupe